GROW YOUR BUSINESS WITH VIDEO

Online communiceren draagt bij aan het succes van uw bedrijf!

Als u op zoek bent naar een productiehuis met de nodige kennis en ervaring op het vlak van video, dan zit u goed bij Exstatic uit Gent. Als jong en gedreven team dat gepassioneerd is door videocreatie, staan wij dagelijks voor u klaar om uw online communicatie op te krikken door middel van oogstrelende en professionele video’s van de hoogste kwaliteit.

Als productiehuis pakken wij uit met hoogwaardige videocreaties

Als u een hoogwaardige video wilt laten creëren voor uw merk of bedrijf, dan helpen wij u hier als productiehuis graag bij. Het maakt niet uit of u een bedrijfsvideo voor social media of een inspirerende videopodcast wilt laten maken; wij kunnen het allemaal. U schakelt ons dus met een gerust hart in voor het realiseren van kwaliteitsvolle video’s.

bedrijfsvideo_gradient.png

BEDRIJFSVIDEO'S

Testimonials_gradient.png

TESTIMONIALS

Productvideo_gradient.png

PRODUCT VIDEO'S

Onze bedrijfsvideo's zorgen ervoor dat ook u relevant blijft in het digitaal groeiende landschap: meer conversies, klanten en jobkandidaten. Het jonge en flexibele team van ons productiehuis helpt u bij het realiseren van deze visuele aanpak en creëert voor u een dynamische video.

Een testimonial video is een video waarin één of meerdere klanten een beoordeling geven over uw product, dienst of activiteit.

Plaats uw nieuwe product of dienst in de spotlight door middel van een productvideo van ons productiehuis. Wij maken een promotiefilm of commercial die kan worden ingezet als reclame op sociale media of televisie.

Fashion_gradient.png

FASHION

Video podcast.png

VIDEO PODCAST

Meer info
EmployerBranding_gradient.png

EMPLOYER BRANDING

Geef uw nieuwe collectie de aandacht die het verdient. Ons team zorgt voor kwalitatief beeldmateriaal dat gebruikt kan worden op uw website en sociale media, maar ook op tv.

Een podcast maken is een geweldige manier om een groter publiek te bereiken. Productiehuis Exstatic gaat een stap verder en biedt de mogelijkheid om een video podcast te creëren.

Profileer u als goede werkgever en versterk het imago van uw bedrijf. Wij verzorgen een video waarin u de bedrijfscultuur kenbaar maakt.

Behind the scenes - Brugse Zot

We nemen u graag mee achter de schermen tijdens onze foto- en videoshoot voor Brugse Zot. Een intense tweedaagse gevuld met product shots en probe- en slidershots van dit heerlijk biertje.

Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen

Bent u benieuwd wat productiehuis Exstatic uit Gent voor u kan betekenen op het vlak van video? Lees dan snel verder op onze website en kom te weten wat wij voor u kunnen doen. Bekijk ook gerust ons portfolio om te zien welke projecten wij in het verleden al gerealiseerd hebben.

  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black YouTube Icon
  • Black Vimeo Icon
Logo_RGB_Horizontaal_Wit.png

Een jong en dynamisch team staat klaar om uw momenten vast te leggen en te vertalen naar een prachtige video van de hoogste kwaliteit.

Contact

Raas van Gaverstraat 83

9000 GENT

België

Bonaventure@exstatic.be

+32495783654

 

Reinout@exstatic.be

+32488290953