top of page
Jobtoolz_bts.jpg

EMPLOYER BRANDING

Profileer u als goede werkgever en versterk het imago van uw bedrijf. Wij verzorgen een video waarin u de bedrijfscultuur kenbaar maakt.

 

Plaats de troeven van uw bedrijf in de kijker en laat zien hoe u uw werknemers ondersteunt, welke prachtige kantoorruimtes u ter beschikking heeft of welke creatieve teambuilding activiteiten er plaatsvinden. 

DSM_bts_Senne.jpg

Waarom een Employer Branding video?

Achter elk bedrijf schuilt er een filosofie bedacht door mensen. Het is niet eenvoudig om de identiteit van een bedrijf over te brengen op de klant. Video kan hierbij een grote rol spelen.
 

Wij slagen erin om het gevoel dat uw bedrijf uitstraalt over te brengen door middel van een karaktervolle Employer Branding video.

Bedrijfsvideo

Bedrijfsvideo

Nu bekijken

Bedrijfsvideo - Robovision

Robovision, een hoog technologisch bedrijf dat werkt rond 'Artificial Intelligence', stond voor de uitdaging om hun product en technologie te verduidelijken aan de buitenwereld. 

Om hun boodschap zo duidelijk mogelijk te maken creërden we deze video.

Schakel ons in voor de realisatie van een karaktervolle video

Wilt u ook een karaktervolle employer branding video laten maken voor uw bedrijf? Dan helpt Exstatic uit Gent u graag verder. Bel gerust naar +32495783654 en informeer naar de mogelijkheden. Wij lichten u graag onze werkwijze toe en laten weten wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen. Verder schakelt u ons bijvoorbeeld ook in als u een aftermovie of professionele bedrijfsvideo voor sociale media wilt laten maken. De mogelijkheden zijn kortom zeer uitgebreid!

  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black YouTube Icon
  • Black Vimeo Icon
Logo_RGB_Horizontaal_Wit.png

Contact

Raas van Gaverstraat 83

9000 GENT

België

Bonaventure@exstatic.be

+32495783654

 

Reinout@exstatic.be

+32488290953 

Een jong en dynamisch team staat klaar om uw momenten vast te leggen en te vertalen naar een prachtige video van de hoogste kwaliteit.

bottom of page