top of page
DSC02811.jpg

Een aftermovie laten maken in Gent

Ervaren productiehuis
Dynamisch team
Storytelling staat centraal

Als u een leuke en dynamisch aftermovie wilt laten maken, doet u hiervoor het best beroep op een echte vakspecialist met kennis van zaken, zoals Exstatic uit Gent. Ons jonge en talentvolle team is dagelijks bezig met het creëren van prachtige video’s die een verhaal vertellen. U schakelt ons dus met een gerust hart in als u de online communicatie van uw bedrijf een boost wilt geven.

bedrijfsvideo_gradient.png

Breng uw herinneringen in beeld

Een dynamische aftermovie laten maken door ons ervaren team uit Gent

Wilt u terugkijken op een geweldig bedrijfs- of personeelsfeest? Of wilt u een succesvolle beurs of interessant evenement op een leuke manier in beeld brengen? Dan kunt u een dynamische aftermovie laten maken door ons getalenteerde team uit Gent. Wij brengen een speciale gebeurtenis op een originele manier in beeld, zodat u hier achteraf nog op terug kunt kijken. Verder schakelt u ons ook in als u een professionele bedrijfsfilm of uitnodigende commercial wilt laten maken. De mogelijkheden zijn kortom zeer divers!

Bedrijfsvideo

Bedrijfsvideo

Watch Now

Contacteer ons

Wilt u een dynamische aftermovie laten maken door een specialist uit Gent? Dan zit u goed bij Exstatic. Aarzel niet om contact met ons op te nemen door te bellen naar +32495783654 of door het contactformulier in te vullen. Ons jonge en dynamische team uit Gent licht u graag in over hoe wij te werk gaan als u beslist bij ons een aftermovie te laten maken. Bekijk ook gerust onze eerder gerealiseerde projecten op de website.

  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black YouTube Icon
  • Black Vimeo Icon
Logo_RGB_Horizontaal_Wit.png

Contact

Raas van Gaverstraat 83

9000 GENT

België

Bonaventure@exstatic.be

+32495783654

 

Reinout@exstatic.be

+32488290953 

Een jong en dynamisch team staat klaar om uw momenten vast te leggen en te vertalen naar een prachtige video van de hoogste kwaliteit.

bottom of page