top of page
DSM_bts_Senne.jpg

Een promotievideo laten maken in Gent

Ervaren productiehuis
Dynamisch team
Storytelling staat centraal

Als u een promotievideo wilt laten maken voor uw bedrijf, doet u het best beroep op Exstatic te Gent. Als jong en enthousiast team dat gepassioneerd is door het creëren van video’s, garanderen wij u een prachtige video van de allerbeste kwaliteit. U schakelt ons dus met een gerust hart in als u uw bedrijf en uw producten of diensten in de kijker wilt zetten.

Senne_work_foto.jfif

Wilt u beter reclame maken voor uw bedrijf?

Een promotievideo laten maken door ons vakkundig team uit Gent

Een promotievideo lijkt op een commercial of op een bedrijfsfilm, maar toch is er een verschil. De promotievideo die u bij ons in Gent gaat laten maken, zet specifieke producten en/of diensten in de verf, niet uw merk of bedrijf zelf. Deze video moet meteen de aandacht van de kijker trekken en hem of haar het gevoel geven dat er iets aankomt wat ze echt niet mogen missen. Wij weten als geen ander hoe wij dit soort video’s moeten maken en zetten onze expertise graag voor u in. Wilt u liever een reclamevideo laten maken? Dat kan ook!

Bedrijfsvideo

Bedrijfsvideo

Watch Now

Informeer naar de mogelijkheden

Wilt u een promotievideo laten maken door Exstatic te Gent? Neem dan meteen telefonisch contact op met ons ervaren team via +32495783654 of vul het contactformulier in. U stelt zo meteen al uw vragen en komt te weten wat wij allemaal voor u kunnen betekenen. Bekijk online gerust onze eerder afgewerkte projecten en ontdek onze creativiteit.

  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black YouTube Icon
  • Black Vimeo Icon
Logo_RGB_Horizontaal_Wit.png

Contact

Raas van Gaverstraat 83

9000 GENT

België

Bonaventure@exstatic.be

+32495783654

 

Reinout@exstatic.be

+32488290953 

Een jong en dynamisch team staat klaar om uw momenten vast te leggen en te vertalen naar een prachtige video van de hoogste kwaliteit.

bottom of page