Event Video

Hulp nodig om uw evenement opgemerkt te laten worden, de aanwezigheid en interactie te verhogen, mensen er nog lang over horen napraten ?

Voor het Event

Teaser video

De ideale manier om mensen warm te maken voor uw aankomend evenement en reeds een blik achter de schermen te geven.

Aftermovie voorbije event(s)

Een overtuigende sfeervideo van een vorig evenement of editie helpt uw publiek te visualiseren wat ze mogen verwachten op uw volgende.

Video uitnodiging

Een originele video-uitnodiging meezenden via mail zorgt voor net dat tikkeltje extra.

 

...

Tijdens het Event

Video introductie bedrijf, spreker, ...

Introduceer uzelf, uw bedrijf, uw sprekers, ... op een opvallende en originele manier. Video in afwisseling met een presentatie, spreker, … zorgen tevens voor een goede afwisseling. Hou uw gast het hele evenement geboeid door uw boodschap.

Partner/sponsor video

Bedank uw partners en sponsors door hen tijdens het evenement tentoon te stellen. Een toegevoegde waarde voor zowel uw partners als het evenement zelf.

 

...

Na het Event

Aftermovie

Het vastleggen van unieke beelden van het evenement is een geweldige manier om aanwezigheid van toekomstige evenementen te stimuleren. Laat alle aanwezigen het evenement herbeleven en geef afwezigen ongelijk.

Testimonial video

Bepaalde soorten evenementen bieden een unieke kans om met uw klanten te communiceren en hun mening over uw bedrijf op beeld vast te leggen. Anders dan diepgaande gepolijste testimonial video's, is het doel bij evenementen om snelle soundbites en snapshots te verkrijgen.

...

Wist je dat?

meer on-page evenement registraties door video-inhoud.

weken voor uw evenement beginnen met het verspreiden van teasers, aftermovies van voorbije event(s), ...

voor een aftermovie bestaande uit 70% mensen en 30% atmosfeer is een goede vuistregel.