top of page
DSC05857.jpg

RAYON

Zorgvuldig geselecteerd, vaak van dichtbij

Rayon - Branding

Rayon maakt je leven makkelijker en smakelijker.
Ze zijn een online supermarkt voor mensen die graag goed eten en bewust kiezen voor meer gemak en nog meer service.

De uitdaging

De grootste uitdaging is om de voordelen van een online supermarkt op een duidelijke, unieke en creatieve manier over te brengen. Het is belangrijk om de aandacht te trekken van mensen die graag goed eten en bewust kiezen voor meer gemak. Het videoconcept moet daarom op een heldere en aantrekkelijke manier laten zien hoe Rayon het leven van mensen gemakkelijker maakt en tegelijkertijd de smaakpapillen verwent.
 

Het doel

We willen laten zien hoe Rayon het leven van mensen kan vergemakkelijken door hen toegang te bieden tot hoogwaardige producten en handige online diensten. Zo kan Rayon ook de verschillende aspecten van hun bedrijf en hun producten op een visueel aantrekkelijke manier presenteren om de unieke voordelen te benadrukken.

Het concept

Door middel van video en het inzetten van bekende Belgische ondernemers uit de voedingssector willen we samen met Rayon ervoor zorgen dat de voordelen en kenmerken van hun onlinediensten gedemonstreerd worden, zoals het gemak van het bestellen van boodschappen vanuit huis en de aantrekkelijke verpakkingen van hun producten, ...

Verticals

Behind the scene 

Crew 

DSC05644 - Copy.jpg

Bonaventure Hoste

Director - Camera Operator

Reinout Roose

camera & light operator

Reinout Roose

Camera & light operator

Catoo Van De Putte

Video & photo editor

Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen

Bent u benieuwd wat wij als productiehuis  voor u kunnen betekenen op het vlak van content? Neem gerust contact met ons op, dan helpen wij u met veel plezier verder.

Logo_RGB_Horizontaal_Wit.png

Video Agency

  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon
bottom of page