top of page
DSM_bts_Senne.jpg

Een reclamevideo laten maken in Gent

Ervaren productiehuis
Dynamisch team
Storytelling staat centraal

Wilt u een reclamevideo laten maken, het liefst door iemand met kennis van zaken uit Gent? Dan zit u ongetwijfeld goed bij Exstatic. Wij zijn een jong en dynamisch team met de nodige kennis en een grote passie voor video’s. U zit bij ons dus zeker goed als u een unieke reclamevideo wilt laten maken

Domus_employer_branding.jpg

Wilt u beter reclame maken voor uw bedrijf?

Onze videospecialisten creëren voor u een reclamevideo in Gent

De reclamevideo, ook wel een commercial genoemd, die onze specialisten uit Gent voor u creëren, promoot uw producten of diensten rechtstreeks bij de klant. U rekent erop dat wij uw producten van hun beste kant laten zien in de video, zodat de interesse van de doelgroep meteen gewekt is. Laat ons ook zeker weten op welke kanalen u de videocommercial wilt verspreiden, zodat wij er alles aan doen om het publiek op een zo efficiënt mogelijke manier te bereiken. Ons team uit Gent weet dan ook als geen ander hoe ze onder andere de stijl, boodschap en duur van de reclamevideo moeten aanpassen aan een bepaald kanaal.

Bedrijfsvideo

Bedrijfsvideo

Nu bekijken

Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen

Wilt u een aantrekkelijke reclamevideo laten maken door de specialisten van Exstatic uit Gent? Neem dan zeker contact met ons op door te bellen naar +32495783654 of door het contactformulier in te vullen. Wij beantwoorden al uw vragen zorgvuldig zodat u volledig op de hoogte bent van wat wij doen en hoe wij te werk gaan.

  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black YouTube Icon
  • Black Vimeo Icon
Logo_RGB_Horizontaal_Wit.png

Contact

Raas van Gaverstraat 83

9000 GENT

België

Bonaventure@exstatic.be

+32495783654

 

Reinout@exstatic.be

+32488290953 

Een jong en dynamisch team staat klaar om uw momenten vast te leggen en te vertalen naar een prachtige video van de hoogste kwaliteit.

bottom of page