TESTIMONIALS

Als u overtuigende testimonials wilt laten maken, is Exstatic uit Gent uw ideale partner. Een testimonial video is een video waarin één of meerdere klanten een beoordeling geven over uw product, dienst of activiteit. Onze video's zijn marketinggericht en dus gefocust op positieve ervaringen van echte klanten.


Zo'n video is geloofwaardig en persoonlijk, waardoor de drempel voor de klant verlaagd wordt om het product of de aangeboden dienst bij u af te nemen. Een testimonial video zorgt voor meer leads en een verhoogde conversieratio. Het is dus een goed idee om testimonials te laten maken bij ons in Gent.

Waarom een Testimonial?

Waarom zou u testimonials laten maken bij ons in Gent? Eerst en vooral zijn wij gepassioneerd door het videogebeuren. Wij zetten onze kennis en expertise dan ook graag voor u in om u te voorzien van hoogwaardige video’s van de beste kwaliteit.

Meer vertrouwen

Tevreden klanten vertellen hoe uw product of dienst een meerwaarde biedt aan hun leven. Deze reacties zorgen voor meer vertrouwen in het aangeboden product.
 

Stijgende conversie

Wanneer bezoekers vertrouwen hebben in de door u aangeboden producten of diensten, zullen zij sneller overgaan tot een aankoop.

Testimonial - DSM Keukens

Elk jaar staat DSM Keukens op Batibouw. Dit jaar werden ze vertegenwoordigd door hun tevreden klanten: de 'DSM-Ambassadeurs'. Deze live testimonials overtuigden de bezoekers dat DSM méér dan een keuken is.

Laat een overtuigende video maken en trek zo nieuwe klanten aan

Wilt u overtuigende testimonials laten maken door ons jonge maar ervaren team uit Gent? Aarzel dan niet om contact op te nemen met Exstatic door te bellen naar +32495783654. Bovendien schakelt u ons ook in voor de realisatie van een employer branding video of wanneer u een videopodcast wilt opnemen. U ziet: wij zijn zeer flexibel!

  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black YouTube Icon
  • Black Vimeo Icon
Logo_RGB_Horizontaal_Wit.png

Contact

Raas van Gaverstraat 83

9000 GENT

België

Bonaventure@exstatic.be

+32495783654

 

Reinout@exstatic.be

+32488290953 

Een jong en dynamisch team staat klaar om uw momenten vast te leggen en te vertalen naar een prachtige video van de hoogste kwaliteit.