top of page
DSC00305.jpg

FOODBAG

Er zit meer in je Foodbag dan je denkt.

Foodbag- Branding

Foodbag voorziet kookboxen waarmee je de lekkerste gerechten op tafel zet: zelf bereid of kant-en-klaar, voor het hele gezin, voor jou alleen of voor een gezellig etentje met vrienden.

De uitdaging

De grootste uitdaging bij het creëren van videoconcepten voor Foodbag was om de focus te leggen op zowel de gezondsheidsvoordelen als het belang van lokale en duurzame voedselproductie en dit op een toegankelijke, laagdrempelige en unieke manier.
 

Het doel

Klanten informeren en inspireren over gezonde en lokale voeding is het hoofddoel van Foodbag. Met behulp van video's willen ze laten zien hoe makkelijk het is om gezonde maaltijden te bereiden. Daarnaast willen ze klanten betrekken bij het verhaal achter de lokale boeren en producenten die hen voorzien van verse ingrediënten. Foodbag streeft er ook naar om bewustwording te creëren over duurzaamheid en voedselverspilling en hoopt dat de visuele versterking van hun verhaal klanten zullen aanmoedigen om bewuster te kiezen voor gezonde en lokale voeding.

Het concept

Een serie van korte video formats uitwerken om verschillende doelgroepen op een toegankelijke en laagdrempelige manier te bereiken en het bereiden van gezonde en lokale voeding aan populariteit te doen winnen. 

Online visuals

Teaser SANA

Tips & tricks

Give away

Mythes

Pictures

DSC00319.jpg
DSC00145.jpg

Crew 

Catoo Van De Putte

Director - Camera operator

DSC05542 - Copy.jpg

Reinout Roose

camera & light operator

Reinout Roose

Camera & light operator

Senne Krijnen

Photo & Set Design

Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen

Bent u benieuwd wat wij als productiehuis  voor u kunnen betekenen op het vlak van content? Neem gerust contact met ons op, dan helpen wij u met veel plezier verder.

Logo_RGB_Horizontaal_Wit.png

Video Agency

  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon
bottom of page