top of page
Storytelling staat centraal
Dynamisch team
Ervaren productiehuis
DSC05699.jpg

Een videopodcast van ons productiehuis uit Gent

Wilt u een videopodcast laten maken door een specialist uit Gent, zodat u een groot publiek ineens bereikt? Dan bent u bij Exstatic aan het juiste adres. Wij zijn gepassioneerd door videocreatie en creëren dagelijks verschillende soorten professionele video’s.

Video podcast.png

Heeft u een idee voor een videopodcast?

Een groot publiek bereiken met een videopodcast van ons team uit Gent

Een podcast is de ideale manier om een groot publiek te bereiken, aangezien ze eenvoudig te consumeren zijn. Zo luisteren veel mensen bijvoorbeeld tijdens het pendelen of sporten naar hun favoriete podcast. Wilt u echter nog een stapje verder gaan? Dan kunt u bij ons productiehuis in Gent terecht om een videopodcast te laten maken. Geluid en beeld zijn namelijk de ideale combinatie om de aandacht van de doelgroep te trekken én vast te houden. Ons team zet zijn kennis en expertise graag voor u in; of u nu een videopodcast, bedrijfsvideo of productvideo wilt laten maken. Bovendien staan wij ook klaar voor bijvoorbeeld reclame- of communicatiebureaus.

DSC05514.jpg

Contacteer ons vandaag nog voor meer informatie

Wilt u een videopodcast laten maken door een expert uit Gent? Dan klopt u het best aan bij Exstatic. Wij zijn gespecialiseerd in het realiseren van hoogwaardige video’s die op een creatieve en krachtige manier een boodschap overbrengen. Contacteer ons vandaag nog door te bellen naar +32495783654 of door het contactformulier in te vullen en vraag meer informatie. Wij helpen u graag verder. Bekijk ook gerust ons portfolio en ontdek welke video’s wij eerder al succesvol realiseerden.

  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black YouTube Icon
  • Black Vimeo Icon
Logo_RGB_Horizontaal_Wit.png

Contact

Raas van Gaverstraat 83

9000 GENT

België

Bonaventure@exstatic.be

+32495783654

 

Reinout@exstatic.be

+32488290953 

Een jong en dynamisch team staat klaar om uw momenten vast te leggen en te vertalen naar een prachtige video van de hoogste kwaliteit.

bottom of page