top of page
DSC06788.jpg

Een bedrijfsvideo voor op social media

Ervaren productiehuis
Dynamisch team
Storytelling staat centraal

Wilt u een professionele en aantrekkelijke bedrijfsvideo laten maken die u op social media gaat plaatsen? Dan doet u er goed aan om aan te kloppen bij Exstatic. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen van verschillende soorten video’s voor bedrijven. U bent bij ons verzekerd van een bedrijfsvideo van hoogwaardige kwaliteit die ongetwijfeld de show steelt op verschillende social mediakanalen.

DSC02607.jpg

Voor een beter online aanwezigheid

Wij maken een fraaie bedrijfsvideo voor op uw social media

Social media zoals Facebook, Instagram, LinkedIn en YouTube hebben een enorm grote impact, daar is iedereen zich bewust van. Steeds meer bedrijven gebruiken dan ook deze kanalen om hun online communicatie te verbeteren. Wilt u uw bedrijf voorstellen in een leuke video en deze presenteren op social media? Dan zijn wij uw ideale partner en brengen wij uw organisatie op de beste manier in beeld. Uiteraard klopt u ook bij ons aan voor een promotievideo of voor een videocommercial, daar wij zeer flexibel zijn.

Bedrijfsvideo

Bedrijfsvideo

Watch Now

Laat ons uw bedrijfsvideo creëren

Wilt u een professionele bedrijfsvideo laten maken die u op social media kunt plaatsen? Dan staan wij bij Exstatic te Gent voor u klaar. Neem gerust telefonisch contact op met onze deskundige medewerkers via +32495783654 of vul het contactformulier in. Wij vertellen u graag meer over wat wij doen en hoe dé perfecte bedrijfsvideo eruitziet.

  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black YouTube Icon
  • Black Vimeo Icon
Logo_RGB_Horizontaal_Wit.png

Contact

Raas van Gaverstraat 83

9000 GENT

België

Bonaventure@exstatic.be

+32495783654

 

Reinout@exstatic.be

+32488290953 

Een jong en dynamisch team staat klaar om uw momenten vast te leggen en te vertalen naar een prachtige video van de hoogste kwaliteit.

bottom of page