top of page
DSM_bts_Senne.jpg

Videocommercial filmen

Ervaren productiehuis
Dynamisch team
Storytelling staat centraal

Als u op zoek bent naar een professional die een videocommercial kan filmen, dan heeft u in Exstatic uit Gent uw ideale partner gevonden. Wij hebben een passie voor het creëren van video’s en delen deze graag met u. Video’s spelen een steeds belangrijkere rol op vlak van online communicatie. Met een videocommercial die u door ons team uit Gent heeft laten filmen, zet u uw bedrijf zeker op de kaart.

Domus_employer_branding.jpg

Wilt u beter reclame maken voor uw bedrijf?

Een interessante videocommercial laten filmen

Wilt u een verhaal vertellen of een boodschap op een sterke manier overbrengen? Dan kunt u bij ons jong en dynamisch team te Gent terecht om een videocommercial te laten filmen. Hiermee zet u uw bedrijf of producten en diensten in de schijnwerpers bij het juiste doelpubliek en zorgt u ervoor dat mensen aandacht aan u besteden. Als u ervoor kiest om bij ons in Gent een videocommercial te laten filmen, rekent u erop dat wij uw boodschap op een creatieve manier tot leven roepen. Uiteraard doen wij meer dan het creëren van reclamevideo’s. In het verleden realiseerden wij bijvoorbeeld ook al interessante video’s voor communicatiebureaus.

Bedrijfsvideo

Bedrijfsvideo

Nu bekijken

Vraag ons wat mogelijk is

Wilt u een videocommercial laten filmen door een specialist uit Gent? Dan moet u bij Exstatic, een ervaren productiehuis, zijn. Neem gerust contact met ons op door te bellen naar +32495783654 of door het contactformulier in te vullen en stel ons al uw vragen. Wij doorlopen de mogelijkheden van het filmen van een videocommercial graag met u en leggen wat wij doen stap voor stap uit.

  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black YouTube Icon
  • Black Vimeo Icon
Logo_RGB_Horizontaal_Wit.png

Contact

Raas van Gaverstraat 83

9000 GENT

België

Bonaventure@exstatic.be

+32495783654

 

Reinout@exstatic.be

+32488290953 

Een jong en dynamisch team staat klaar om uw momenten vast te leggen en te vertalen naar een prachtige video van de hoogste kwaliteit.

bottom of page